Despre Noi

Russian Aesthetic

Russian Aesthetic

Clinica „Russian Aesthetic” are grijă cu plăcere de sănătatea și de frumusețea corpulut tău.

Rodul muncii noastre este îngrijirea generală, atenția și abordarea individuală a clientului. Luând în considerare toate dorințele pacienților noștri și depunând eforturi maxime pentru a obținem un rezultat ideal.

Experienta in Moscova, Londra, Geneva, Paris și New York

Clinica „Russian Aesthetic” este renumită pentru echipa sa de specialiști școliți in marile orase ale lumii cum ar fi: Moscova, Londra, Geneva, Paris, New York cu experiență care nu numai că ajută pacienții oferind consultatii gratuite ci si folosesc tehnologii avansate de peste 1 milione de euro pentru aceasta, îmbunătățindu-și în permanență abilitățile și ridicându-și calificările.

Moscova, Londra, Geneva, Paris, New York, Constanța

DR. HUSSEIN SHAMIEH

Medic specialist chirurgie plastica

Este în prezent unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România cu peste 12.000 operații de succes.

Activitatea profesională se completează frecvent cu studii științifice și participări la congrese, workshop-uri și cursuri de specializare din România și străinătate.

Peste 1 milion de euro in tehnologie

În clinica „Russian Aesthetic” sunt utilizate tehnologii inovatoare, folosim cele mai moderne echipamente hardware și materiale de cea mai înaltă calitate pentru tratamentul dvs. Toate acestea fac ca serviciile clinicii noastre să fie eficiente sigur și nedureros de asemenea, vă permit să reduceți timpul pentru procedurile standard iar cel mai important, costul serviciilor rămâne accesibil pentru o gamă largă de pacienți.

Russian Aesthetic Constanța & Bucuresti

Clinica „Russian Aesthetic” din Constanța & Bucuresti este un loc în care se urmareste evoluțiile avansate în proceduri: chirurgicale și non-chirurgicale, de asemenea tratează orice procedura cu o garanție de nedurere a procesului și durabilitatea rezultatului. Folosim terapii unice pentru a te face pe tine și corpul tău să strălucească de fericire.

Viziune

Scopul nostru este să oferim servicii medicale de calitate pacienților dar și o garanție de eficiență de 100%. Contactându-ne, puteți fi sigur că veți fi deservit la cel mai înalt nivel, iar toate problemele dvs. vor rămâne în trecut.