Abdominoplastie Mini

Preț: De la 3000.00Eur
Durată: 90 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

O mini-abdominoplastie este similară cu o abdominoplastie standard cu câteva diferențe.

 

La fel ca acesta din urmă, mini-abdominoplastia folosește o incizie a încrețirii taliei, dar adesea (dar nu întotdeauna în funcție de cantitatea de piele care trebuie îndepărtată), incizia nu este la fel de lungă ca în cazul procedurii standard. O incizie mai scurtă nu înseamnă că te vei vindeca mai repede sau vei avea o recuperare mai scurtă, diferența de lungime a inciziei nu este suficientă pentru a face o astfel de diferență. Rănile se vindecă de la o parte la alta, nu de la un capăt la altul, deci o incizie mai scurtă se vindecă în același timp cu o incizie mai lungă.

 

Există și alte diferențe substanțiale.

Nu există nicio incizie făcută în jurul ombilicului și din acest motiv, atunci când pielea este ridicată de pe peretele abdominal, aceasta este doar la nivelul ombilicului. Deoarece doar peretele abdominal inferior este expus, numai mușchii abdominali inferiori pot fi strânși.

 

Indicația pentru o mini-abdominoplastie este în esență excesul de piele abdominală inferioară cu sau fără peretele abdominal inferior lax. Abdomenul superior este într-o formă bună, fără exces de piele sau perete lax. În aceste cazuri nu există niciun motiv pentru a modifica abdomenul superior și, prin urmare, nu este nevoie să scoateți ombilicul din cale și, prin urmare, nu este nevoie de o incizie în jurul ombilicului.

 

Recuperarea după această procedură este mai ușoară decât o abdominoplastie standard, deoarece doar jumătatea inferioară a abdomenului este operată, spre deosebire de întregul abdomen.