Abdominoplastie Totala

Preț: De la 4000.00Eur
Durată: 210 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Abdominoplastia implică îndepărtarea pielii și a grăsimii abdominale, frecvent implică și strângerea mușchilor abdominali, pentru a oferi abdomenului un aspect îmbunătățit.

 

Candidații potriviti pentru această intervenție chirurgicală sunt pacienții considerați apți să facă un anestezic general, cu o cantitate excesivă de grăsime abdominală, piele și vergeturi, pacienții care au pierdut o cantitate mare de greutate și au acum pielea slăbită care nu dispare cu exercițiile fizice, precum și pacienții cu mușchi abdominali excesiv întinși.

 

În timpul intervenției chirurgicale, se face o incizie în abdomenul inferior (similar cu o cicatrice de secțiune C, dar mai lungă). Pielea și grăsimea sunt îndepărtate din abdomen. Incizia este apoi închisă.
Cicatricea este curbată și localizată în partea inferioară a abdomenului, similar cu locația unei secțiuni.  Această cicatrice este de obicei ascunsă de pantaloni. Umbilicul (buric) este, de asemenea, recreat și repoziționat pe pielea lăsată în urmă. O cicatrice va fi localizată și în jurul buricului.

 

Procedura în sine poate dura de la 1 la 3 ore, în funcție de cât de multă muncă este necesară. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să vă planificați să vă odihniți și să o luați ușor după operație. În primele câteva zile după intervenția chirurgicală, majoritatea pacienților au un anumit disconfort la locul chirurgical. După care vei începe să te simți mai bine și să revii la sinele tău normal. Ar trebui să vă gândiți să nu mai lucrați timp de 2 săptămâni. În timpul recuperării, trebuie să vă abțineți de la activitate fizică intensă, inclusiv ridicarea și tragerea timp de 6 săptămâni după operație.

 

Rezultat si urmare
După intervenția chirurgicală, veți vedea umflături și vânătăi, care sunt normale și se vor rezolva. S-ar putea să creșteți în greutate inițial datorită retenției de apă și lichide. Pot apărea și etanșeitate și durere de-a lungul liniei cicatriciale și de-a lungul mușchilor abdomenului. Nicio procedură chirurgicală nu prezintă risc. Acestea pot varia de la cea mai simplă complicație la mai gravă și vom discuta cu dvs. potențiale riscuri în timpul întâlnirii noastre.

 

Complicațiile abdominoplastiei, ca și în cazul altor proceduri cosmetice, sunt mai puțin frecvente, dar pot include cicatrici nefavorabile, asimetrii, sângerări, infecții, umflături, amorțeli și cheaguri de sânge la nivelul piciorului. Acestea pot necesita tratament suplimentar. Probleme precum infecția sau sângerarea pot necesita intervenții chirurgicale suplimentare.

 

Veți începe să vedeți unele dintre rezultatele operației odată ce umflarea a scăzut, ceea ce durează aproximativ 2 săptămâni. După aceasta, burtica ta va continua să se îmbunătățească și cicatricea va deveni mai puțin vizibilă în următoarele câteva luni. Rezultatele finale după intervenția chirurgicală, inclusiv vindecarea cicatricii, vor fi văzute la 1 an după abdomen.

Constanta| Bucuresti