Alungirea Penisului

Preț: De la 5000.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Chirurgia de prelungire a penisului va crește de obicei doar lungimea unui penis flasc, nu unul erect.

 

Între o treime și jumătate din penis este adăpostit în interiorul corpului. Este relativ ușor să măriți lungimea penisului flasc prin tăierea ligamentului suspensor, care ține penisul aproape de osul pubian și îl susține în timpul unei erecții. Prin utilizarea greutăților penisului, acest ligament se vindecă în cele din urmă într-o stare extinsă, cu mai mult penis care atârnă în afara corpului decât înainte. O altă metodă de creștere a lungimii penisului este prin liposucție (îndepărtarea grăsimii) în zona pubiană, care pur și simplu expune mai mult din penis. Spre deosebire de tăierea ligamentului suspensor, liposucția către zona pubiană poate da impresia unui penis erect mai lung fără a crește structura penisului prin intervenție chirurgicală.

 

Majoritatea bărbaților iși doresc ca penisurile să fie mai mari. Acesta nu este un motiv bun pentru o intervenție chirurgicală de mărire a penisului. Pentru unii, totuși, dimensiunea penisului este îngrijorătoare și duce la stima de sine slabă, anxietate sau depresie. Pentru acești bărbați, creșterea circumferinței sau a lungimii flacide a penisului poate merita riscurile.

 

Penisurile vin în diferite dimensiuni și forme. Rareori este unul atât de mic încât să prezinte o problemă de netrecut fie la urinare, fie în timpul actului sexual.

 

Dacă suferiți considerabil din cauza dimensiunii sau formei penisului, merită să vorbiți despre asta cu medicul dumneavoastră. Dacă ați făcut cercetări despre riscuri și aveți așteptări realiste cu privire la rezultatele intervenției chirurgicale, atunci ați putea fi un bun candidat pentru această procedură.

 

Operația de mărire a penisului se efectuează în ambulatoriu. Puteți pleca acasă în câteva ore de la operație, după ce vă recuperați de efectele anesteziei. Alungirea penisului și Ingrosarea penisului pot fi efectuate sub anestezie locală sau generală. Ar trebui să discutați aceste opțiuni cu chirurgul dumneavoastră. Cele două proceduri pot fi efectuate împreună sau separat.

 

Durerea după operație este de așteptat, dar variază de la persoană la persoană. Chirurgul dvs. vă va prescrie medicamente pentru a ajuta la durere.

Constanta| Bucuresti