Alungirea și Ingroasarea Penisului

Preț: De la 5000.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Mărimea și lungimea penisului pot afecta foarte mult încrederea și stima de sine a unui bărbat. Pentru cei care doresc o metodă minim invazivă pentru creșterea temporară a dimensiunii penisului, fillerele dermice pot fi injectate în jurul axului penisului pentru a spori circumferința și lungimea. Deși nu există nicio metodă de mărire a penisului care să fie recunoscută universal ca fiind sigură sau eficientă, umpluturile cu acid hialuronic pot obține o creștere a dimensiunii, oferind în același timp efecte temporare și reversibile dacă rezultatele sunt nesatisfăcătoare sau apar complicații.

 

Înainte de injectare, zona inghinală va fi curățată și penisul anesteziat cu un agent topic de amorțire. Apoi, materialul de umplutură va fi injectat în jurul axului penian fie cu un material hialuronic, fie cu material de umplutură pe bază de colagen chiar sub piele. Procedura va dura aproximativ 30 de minute pentru a fi finalizată. Majoritatea pacienților vor avea umflături și vânătăi în zona inghinală și pot prezenta umflături, bulgări sau nereguli ale pielii în locul în care a fost plasat umplutura.
Recuperarea după procedură este limitată și de obicei constă doar în gestionarea umflării. Majoritatea pacienților pot reveni la activitatea normală în decurs de 2 zile. Activitățile stricte ar trebui amânate cu o săptămână.

 

Candidații ideali pentru injecția de umplutură dermică pentru mărirea penisului sunt conștienți de circumferința penisului și doresc o procedură minim invazivă.

Scopul injecțiilor de umplere dermică în penis este alungirea si ingrosarea penisului.

Constanta| Bucuresti