Augmentare Mamara cu Grasime Propie (lipofiling)

Preț: De la 4000.00Eur
Durată: 120 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Această procedură este perfectă pentru persoanele care doresc o mărire mai naturală a sânilor.

 

Mărirea sânilor cu transfer de grăsime poate oferi femeilor sâni mai plini și mai atrăgători fără a fi nevoie de implanturi mamare. Transferul de grăsime stemcel implică utilizarea grăsimilor recoltate din stomacul sau coapsele pacientului și utilizarea acesteia pentru a construi sânul.

 

Nu există implanturi mamare utilizate cu această metodă, iar aceasta tehnica obține în mod constant rezultate frumoase și naturale.

 

Chirurgul plastic alege un loc donator, de obicei abdomen și coapse, grăsimea este apoi îndepărtată din zonă cu o tehnică specială de liposucție care preia celulele grase vii și, de asemenea, celulele stem din grăsime. Grăsimea aspirată este procesată în celule stem pur îmbogățite în unitatea de procesare a celulelor. Celulele stem au caracteristici unice de întinerire care pot îmbunătăți atât vindecarea, cât și rezultatele.

 

După ce grăsimea Stemcell a fost pregătită, chirurgul plastic injectează grăsimea stemcell în locul sânului folosind o seringă specială și un ac cu mai puțină cicatrizare. Această tehnică crește rata de supraviețuire a celulelor de grăsime transferate (Rată mare de reținere) și face ca forma sânului să fie naturala.

 

Rezultat și urmare
Timpul operației este variat în funcție de numărul zonelor vizate, aproximativ de la 1 la 4 ore. Pacientul va trebui să fie supus unei anestezii generale în timpul operației. Controlul de laborator este necesar pacientului înainte de operație.

 

Majoritatea femeilor au un disconfort inițial în urma procedurii lor.

Sânii se pot simți plini și umflați, iar locurile donatoare de liposucție pot fi dureroase și învinețite. Utilizarea pachetelor reci vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil și să reduceți umflarea. Veți observa imediat o modificare a profilului dvs. Majoritatea femeilor se pot întoarce la muncă într-o săptămână sau două.

Augmentare Mamara cu Grasime Propie (lipofiling) – Constanta | Bucuresti