Blefaroplastie Superioara + Inferioara

Preț: 2900.00Eur
Durată: 90 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Îmbătrânirea pleoapei superioare este probabil cea mai frecventă problemă a vârstei medii. Este, cu siguranță, principalul factor care contribuie la aspectul atât de antipatic de oboseală care vine odată cu îmbătrânirea. Ochii care odată adăugau vioiciune feței par acum plati și plictisitori, pierdându-și expresia sub un strat de piele căzută.

 

Scăderea pleoapelor superioare poate provoca probleme funcționale și / sau cosmetice semnificative. Dacă simțiți că pleoapele superioare va sunt umflate, pielea ploapei superioare atarna sau va deranjeaza vederea, iar acestea vă afectează viața de zi cu zi, este posibil să fiți un bun candidat pentru această procedură.

 

Ca și în cazul pleoapelor superioare, mulți pacienți constată că pleoapele lor inferioare devin umflate sau căzute în timp. Unii dezvoltă pungi sub ochi, în timp ce alții își găsesc pleoapele inferioare devenind riduri sau mai închise la culoare. Pleoapele inferioare cu aceste caracteristici dau adesea un aspect obosit sau uzat întregii fețe.

 

În blefaroplastia inferioară – cunoscută și sub denumirea de chirurgie a pleoapelor inferioare – excesul de piele și grăsime poate fi îndepărtat și / sau repoziționat în jurul ochilor pentru a crea un aspect natural, mai treaz și mai vibrant, fără a vă schimba forma feței. Dacă aveți exces de piele a pleoapei inferioare și / sau pungi umflate în jurul ochilor, ați putea fi un candidat excelent pentru blefaroplastie. Cei mai buni candidați pentru această procedură sunt pacienții sănătoși care nu fumează și nu prezintă afecțiuni oculare grave.

 

Blefaroplastia se poate efectua doar cu anestezie locala, cu anestezie locala combinata cu sedare intravenoasa, sau chiar sub anestezie generala. In timpul consultatiei vom stabili impreuna care este cea mai buna varianta pentru tine.

 

Incizia la nivelul pleoapei superioare este ascunsa fix in santul palpebral, fiind foarte putin vizibila sau chiar deloc, in functie de cicatrizarea fiecarei persoane in parte. Apoi se indeparteaza excesul de grasime, piele si eventual muschi de la nivelul pleoapei superioare.

 

In cazul pleoapei inferioare, incizia este exterioara, cu 1 – 2 mm mai jos de gene (marginea libera a pleoapei). Daca trebuie eliminat doar excesul de grasime, se poate utiliza o incizie transconjunctivala (pe partea interna a pleoapei, incizia fiind in acest caz invizibila).

Se indeparteaza astfel excesul de grasime, piele si eventual muschi. Suturile se realizeaza cu fire speciale foarte fine care se indeparteaza apoi la cateva zile postoperator pentru a creea o cicatrice minima.

 

Rezultat si urmare
Se recomandă comprese reci în primele câteva zile.
Se interzice fumatul și băuturile alcoolice cel puțin 5 zile după operație.
Pacientul trebuie să păstreze rănile uscate și curate. Șervețelele pentru bebeluși sunt sugerate pentru a curăța și zona feței.
Machiajul se poate face după cusătură.

Blefaroplastie Superioara + Inferioara la femei Constanta| Bucuresti