Blefaroplastie Superioara

Preț: De la 1100.00Eur
Durată: 40 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Îmbătrânirea pleoapei superioare este probabil cea mai frecventă problemă a vârstei medii.

Este, cu siguranță, principalul factor care contribuie la aspectul atât de antipatic de oboseală care vine odată cu îmbătrânirea. Ochii care odată adăugau vioiciune feței par acum plati și plictisitori, pierdându-și expresia sub un strat de piele căzută.

 

Scăderea pleoapelor superioare poate provoca probleme funcționale și / sau cosmetice semnificative. Dacă simțiți că pleoapele superioare va sunt umflate, pielea ploapei superioare atarna sau va deranjeaza vederea, iar acestea vă afectează viața de zi cu zi, este posibil să fiți un bun candidat pentru această procedură.

 

Blefaroplastia se poate efectua doar cu anestezie locala, cu anestezie locala combinata cu sedare intravenoasa, sau chiar sub anestezie generala. In timpul consultatiei vom stabili impreuna care este cea mai buna varianta pentru tine.

 

Incizia la nivelul pleoapei superioare este ascunsa fix in santul palpebral, fiind foarte putin vizibila sau chiar deloc, in functie de cicatrizarea fiecarei persoane in parte. Apoi se indeparteaza excesul de grasime, piele si eventual muschi de la nivelul pleoapei superioare.

 

Se indeparteaza astfel excesul de grasime, piele si eventual muschi. Suturile se realizeaza cu fire speciale foarte fine care se indeparteaza apoi la cateva zile postoperator pentru a creea o cicatrice minima.

 

Rezultat si urmare
Se recomandă comprese reci în primele câteva zile.
Se interzice fumatul și băuturile alcoolice cel puțin 5 zile după operație.
Pacientul trebuie să păstreze rănile uscate și curate. Șervețelele pentru bebeluși sunt sugerate pentru a curăța și zona feței.
Machiajul se poate face după cusătură.

Blefaroplastie Superioara Femei – Constanta| Bucuresti