GASTRIC Botox

Preț: De la 2500.00Eur
Durată: 45 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Gastric Botox a apărut recent ca una dintre procedurile care oferă o soluție pentru problema obezității.

 

Injecția gastrică de Botox este un proces în care peretele stomacului este injectat din interior cu Botox, care este substanța cunoscută a fi utilizată pentru a netezi ridurile faciale și pentru a trata migrenele, deoarece acest material relaxează mușchii feței. Și la fel funcționează pe mușchii feței, neutralizează nervii motori și mușchii netezi ai peretelui stomacului pentru o perioadă care se poate extinde până la 6 luni, provocând o relaxare în stomac, care suprimă pofta de mâncare, face ca senzația de sațietate sa dureze mai mult și determină o scădere a cantității de alimente consumate, iar prin acest mecanism ajută pacienții cu obezitate să piardă în greutate.

 

Injecția cu Botox în stomac este o procedură total nedureroasă efectuată de endoscop prin gură și, fără anestezie generală, această procedură nu este considerată o operație chirurgicală ca în alte proceduri pentru tratamentul obezității, ceea ce face ca această procedură de injectare să fie complet sigură.

 

Beneficiile injectării stomacului cu Botox:

  1. Botoxul stomacului este recomandat pacienților a căror masă corporală variază între 28 și 40. Aceasta înseamnă că Botoxul stomacului este potrivit pentru persoanele care suferă de supraponderalitate și obezitate ușoară.
  2. Procedura este non-chirurgicală, asadar nu sunt necesare pansamente, deoarece procedura nu include incizii sau suturi.
  3. O revenire imediată la activitățile de rutină zilnică.
  4. Procesul de vindecare este mai rapid și mai confortabil în comparație cu alte operații de slăbit.

Efecte secundare ale injecției cu Botox la stomac

  1. Deoarece procedura pentru Botox la stomac este foarte ușoară și simplă, nu a produs încă simptome grave.
  2. Deoarece materialele utilizate în operație părăsesc complet corpul în decurs de 4 până la 6 luni, nu există riscul unei probleme permanente.
  3. Botoxul gastric are anumite efecte secundare, cum ar fi durerea și umflarea în zona injecției, greața și indigestia, astfel încât o persoană care are în vedere obținerea Botoxului nu ar trebui să efectueze această procedură dacă are vreo boală musculară sau o alergie la Botox.

De asemenea, testele care vor fi efectuate vor arăta dacă procedura este adecvată.

 

Un program de dietă adaptat și adaptat este esențial după procedură, deoarece mișcarea musculară a stomacului este limitată, consumul greu de alimente și băuturi poate provoca eșecul operației și recâștigarea greutății.

 

De asemenea, testele care vor fi efectuate vor arăta dacă procedura este adecvată.

 

Efectul injectării stomacului cu Botox asupra digestiei.

Efectul principal al Botoxului gastric este încetinirea mișcării stomacului, timpul de tranziție al alimentelor de la stomac la intestine durează până la 10-12 ore. Acest lucru determină, de asemenea, persoana să se simtă plină pentru o lungă perioadă de timp.

 

Cerința injecțiilor gastrice cu Botox:

Ca și în alte proceduri bariatrice, un pacient este considerat un candidat pentru această procedură în următoarele cazuri:

  1. Dacă pacientul suferă de obezitate și tehnicile regulate de slăbire, cum ar fi dieta și exercițiile fizice, nu au reușit.
  2. Dacă pacientul are una dintre condițiile de sănătate legate de obezitate, cum ar fi: diabetul zaharat de tip 2 și tensiunea arterială crescută.
  3. Pacienții sunt rugați să postească timp de 8 ore înainte de procedură pentru a avea o experiență bună și bine experimentată.

Constanta| Bucuresti