Implant de Păr

Preț: De la 5000.00Eur
Durată: 50 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Pentru mulți oameni, un implant de păr poate ajuta la readucerea a ceea ce pare a fi un cap plin sau cel puțin mai plin, de par.

 

Dacă subțierea parului sau chelirea va chinuie într-adevăr, procedura poate fi o modalitate de a va simți mai încrezător în privința aspectului dvs.

 

Chirurgii noștri de implantde păr și-au perfecționat tehnicile de implantare a părului. Avantajele noastre sunt:

  1. Va ofera un păr natural și dens
  2. Implantarea părului în direcția în care crește părul

 

După operație, scalpul poate fi foarte sensibil. Poate fi necesar să luați medicamente pentru durere timp de câteva zile. Chirurgul dvs. vă va cere să purtați bandaje peste scalp cel puțin o zi sau două. De asemenea, acesta vă poate prescrie un antibiotic sau un medicament antiinflamator pe care să îl luați timp de câteva zile. Majoritatea oamenilor se pot întoarce la serviciu la 2 până la 5 zile după operație.

 

Părul timplantat este propriul vostru păr, deci crește la fel ca și părul dvs. pentru totdeauna. Puteți să-l coafați, să-l spălați, să faceți sport și să înotați așa cum ați face cu propriul păr. Implantul oferă o soluție permanentă la căderea părului, deoarece părul implantat este rezistent la dihidrotestosteron (DHT), hormonul care provoacă căderea părului.

Constanta| Bucuresti