Implant Mamar cu Proteza Mentor

Preț: 5200.00Eur
Durată: 180 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Dacă nu sunteți mulțumita de forma, dimensiunea sau conturul sânilor, poate doriți să luați în considerare mărirea sânilor.

 

Cunoscută și sub numele de mamoplastie de augmentare, procedura implică utilizarea de implanturi pentru mărirea sânilor.

 

Mărirea sânilor poate ajuta, de asemenea, după sarcină sau pierderea în greutate, dacă nu sunteți nemulțumita de dimensiunea sau înclinarea sânilor. Implanturile pot corecta, de asemenea, asimetria sau denivelările în dimensiunea sânilor cauzate de probleme de dezvoltare sau de o intervenție chirurgicală de cancer de sân efectuată în sânul opus.

 

Operația de mărire a sânilor, cunoscută și sub numele de mamoplastie de mărire, este plasarea chirurgicală a implanturilor mamare sub sânii unei femei. Vă va echilibra proporțiile, vă va spori feminitatea și vă va permite să purtați cu încredere bluze și rochii care îmbrățișează figuri cu decolteuri plonjante.

 

În afară de aceasta, îmbunătățirea fundamentală a încrederii, a stimei de sine și a imaginii corpului, motive comune pentru creșterea sânilor sunt:

 

  1. Sâni mici
  2. Sâni asimetrici
  3. Sânii căzuți sau lăsați după sarcină și alăptare
  4. Modificări ale dimensiunii sau formei sânilor din cauza pierderii în greutate
  5. Reconstrucție după operație pentru tratarea cancerului de sân
  6. Îmbunătățiri cosmetice după reconstrucția sânilor

 

Implanturile mamare MENTOR sunt realizate dintr-un capac exterior din silicon și pot fi umplute cu soluție salină (apă sărată) sau, mai frecvent, gel de silicon. Acestea vin în forme de lacrimă sau rotunde, precum și în diferite dimensiuni. De asemenea, pot fi netede sau au o suprafață ușor texturată.

 

Alegerea implantului care este potrivită pentru dvs. va depinde de cât de mari doriți să fie sânii dvs., de anatomia sânilor, de grosimea și elasticitatea pielii și de tipul corpului. Mărimea și forma sânilor înainte de operație vor influența, de asemenea, tipul de implanturi recomandat și rezultatele finale.

 

Înțelegerea performanței acestor diferite produse vă va ajuta să alegeți implantul potrivit pentru circumstanțele dvs. particulare.

 

Care implant cu proteza MENTOR este potrivit pentru dvs.?

 

Indiferent dacă este vorba de mărire sau reconstrucție, alegerea implantului dumneavoastră mamar este personală, importantă și schimbătoare de viață.

Implant cu proteza MENTOR Round
În funcție de forma dorită, este posibil să aveți nevoie de un implant rotund. MENTOR are o gamă largă de dimensiuni și proiecții care vin pe suprafețe netede și texturate.

 

Implant cu proteza MENTOR Anatomical
Dacă sunteți în căutarea unui sân cu aspect natural, un implant anatomic poate fi alegerea dvs. pentru implant. Acestea vin doar pe o suprafață texturată.

 

Implant cu proteza Soluție salină MENTOR
Implanturile saline MENTOR au o suprafață netedă și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme și proiecții pentru a se potrivi corpului dvs. – fiecare cu o supapă autosigilantă.

 

Expander Țesut MENTOR
Expansorii de țesuturi sunt folosiți într-o reconstrucție imediată a sânilor în două etape. Dispozitivele de expansiune a țesuturilor MENTOR vin cu și fără file de sutură.

Implant Mamar cu Proteza Mentor – Constanta | Bucuresti