Implant Mamar cu Proteza Motiva (rotund)

Preț: 4900.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Dacă nu sunteți mulțumita de forma, dimensiunea sau conturul sânilor, poate doriți să luați în considerare mărirea sânilor.

Cunoscută și sub numele de mamoplastie de augmentare, procedura implică utilizarea de implanturi pentru mărirea sânilor.

 

Mărirea sânilor poate ajuta, de asemenea, după sarcină sau pierderea în greutate, dacă nu sunteți nemulțumita de dimensiunea sau înclinarea sânilor. Implanturile pot corecta, de asemenea, asimetria sau denivelările în dimensiunea sânilor cauzate de probleme de dezvoltare sau de o intervenție chirurgicală de cancer de sân efectuată în sânul opus. Operația de mărire a sânilor, cunoscută și sub numele de mamoplastie de mărire, este plasarea chirurgicală a implanturilor mamare sub sânii unei femei. Vă va echilibra proporțiile, vă va spori feminitatea și vă va permite să purtați cu încredere bluze și rochii care îmbrățișează figuri cu decolteuri plonjante.

 

În afară de aceasta, îmbunătățirea fundamentală a încrederii, a stimei de sine și a imaginii corpului, motive comune pentru creșterea sânilor sunt:

  1.  Sâni mici
  2. Sâni asimetrici
  3. Sânii căzuți sau lăsați după sarcină și alăptare
  4. Modificări ale dimensiunii sau formei sânilor din cauza pierderii în greutate
  5. Reconstrucție după operație pentru tratarea cancerului de sân
  6. Îmbunătățiri cosmetice după reconstrucția sânilor

 

În timpul intervenției chirurgicale de mărire a sânilor, implanturile mamare sunt inserate sub țesutul mamar natural sau în spatele mușchilor pieptului prin incizii atent plasate. Există mai multe opțiuni cu privire la localizarea acestor incizii.

 

Decizia de plasare a inciziei este determinată în consultare cu chirurgul dumneavoastră și se bazează pe anatomia dvs., rezultatul dorit și dimensiunea și forma implanturilor mamare.

 

Implanturile mamare MOTIVA nu numai că arată bine, dar se simt și uimitoare. Gama include diferite forme, dimensiuni și proiecții, create pentru rezultate personalizate în care poți avea încredere.

 

Care implant cu proteza MOTIVA este potrivit pentru dvs.?
Indiferent dacă este vorba de mărire sau reconstrucție, alegerea implantului dumneavoastră mamar este personală, importantă și schimbătoare de viață.

Motiva Ergonomix
Conceput pentru a se deplasa în mod natural cu corpul dumneavoastră, este un implant care se comporta cat mai natural posibil

Motiva Rotund
Este un implant rotund umplut pentru fermitate fără a compromite moliciunea. Este proiectat pentru a oferi cea mai mare proiecție, fermitate echilibrată și o umplere completă a polului superior al sânului.

Anatomic TrueFixation
Formă anatomică stabilă – implantul menține o formă naturală de lacrimă rezistentă la rotație.
Suprafața SmoothSilk prietenoasă cu celulele pentru o senzație mai moale.

Implant Mamar cu Proteza Motiva – Constanta | Bucuresti