Implant Mentonier Barbie

Preț: De la 2000.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

În timp ce ochii, fruntea și alte zone ale feței superioare sunt adesea scrutate cel mai mult în oglindă, având bărbia neproporționată vă poate îndepărta și frumusețea naturală.

 

Chirurgia implantului de bărbie creează o bărbie simetrică, bine definită, care adaugă un echilibru mai bun feței dvs. Barbia este adesea subestimată în ceea ce privește îmbunătățirea naturală pe care o poate oferi restului caracteristicilor dvs., iar implanturile de bărbie pot ajuta la realizarea echilibrului feței.

 

Mărirea barbiei este opțiunea chirurgicală pentru oricine simte că bărbia nu are forma corectă în raport cu restul feței. Un implant de bărbie vă poate corecta bărbia slabă, vă poate întări aspectul bărbiei în retragere sau vă poate îmbunătăți aspectul general al feței și al profilului.

 

Ați putea fi un bun candidat pentru operația de implant de bărbie dacă aveți una dintre următoarele:

  1. Barbie pătrată sau ascuțită
  2. Barbă încastrată
  3. Gât carnos
  4. Nas proeminent

 

Ce este Augmentation Chin?
Mărirea bărbiei se realizează pentru a îmbunătăți bărbia neatractiva prin implantarea cu material de calitate medicală. După proces, bărbia va arăta ca o structură osoasă normală. În cazul pacientului a carui barbie s-a deplasat înainte, osul bărbiei poate necesita o intervenție chirurgicală. Chirurgul va discuta despre rezultatul adecvat al bărbiei cu pacientul. Chirurgul va crea un buzunar la bărbie sub fascia subțire ce acoperă osul și va introduce implantul în poziția corectă. Incizia este plasată în gură sau în exterior, sub pliul bărbiei. În cazul repoziționării structurii osoase, operația se va face sub anestezie generală, iar pacientul trebuie să stea 1 noapte în spital.

 

Rezultat si urmare
Mărirea bărbiei va îmbunătăți bărbia slabă, va îmbunătăți forma și echilibrul facial pentru a deveni o bărbie naturală frumoasă. Umflătura va dura 3 – 4 luni, iar cicatricea va fi ascunsă.

Constanta| Bucuresti