Îngroșarea Penisului ( Transfer Grăsime Propie)

Preț: De la 2900.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Creșterea circumferinței penisului se pote realiza prin tehnica injectarii propriei grăsimi în penis.

 

Injecțiile cu grăsime au fost prima tehnică dezvoltată de chirurgi și pot crește circumferința cu până la 50%. Rezultatele acestei proceduri sunt totuși imprevizibile, deoarece grăsimea este adesea reabsorbită în organism. Cantitatea de grăsime reabsorbită variază de la 25% la 90%. Pentru a permite această reabsorbție, chirurgii injectează de obicei mai multă grăsime decât este necesar.

 

Majoritatea bărbaților iși doresc ca penisurile să fie mai mari. Acesta nu este un motiv bun pentru o intervenție chirurgicală de mărire a penisului. Pentru unii, totuși, dimensiunea penisului este îngrijorătoare și duce la stima de sine slabă, anxietate sau depresie. Pentru acești bărbați, creșterea circumferinței sau a lungimii flacide a penisului poate merita riscurile.

 

Penisurile vin în diferite dimensiuni și forme. Rareori este unul atât de mic încât să prezinte o problemă de netrecut fie la urinare, fie în timpul actului sexual.

 

Dacă suferiți considerabil din cauza dimensiunii sau formei penisului, merită să vorbiți despre asta cu medicul dumneavoastră. Dacă ați făcut cercetări despre riscuri și aveți așteptări realiste cu privire la rezultatele intervenției chirurgicale, atunci ați putea fi un bun candidat pentru această procedură.

 

Operația de mărire a penisului se efectuează în ambulatoriu. Puteți pleca acasă în câteva ore de la operație, după ce vă recuperați de efectele anesteziei. Alungirea penisului și Ingrosarea penisului pot fi efectuate sub anestezie locală sau generală. Ar trebui să discutați aceste opțiuni cu chirurgul dumneavoastră. Cele două proceduri pot fi efectuate împreună sau separat.

 

Durerea după operație este de așteptat, dar variază de la persoană la persoană. Chirurgul dvs. vă va prescrie medicamente pentru a ajuta la durere.

Constanta| Bucuresti