Jawline CONTOURING

Preț: De la 600.00Eur
Durată: 35 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Conturul maxilarului este o procedură populară pentru slăbirea liniei maxilarului și crearea unui profil facial mai echilibrat. În timp, îmbătrânirea poate afecta elasticitatea liniei maxilarului și poate crea fălci. O linie maxilară lăsată poate adăuga vârstă aspectului cuiva și, de asemenea, poate afecta echilibrul feței. Conturul maxilarului utilizând injecții este popular pentru femeile care doresc să creeze o linie maxilară mai definită.

Fillerele au cunoscut o creștere a popularității, deoarece există un timp de recuperare mai mic comparativ cu intervenția chirurgicală. În plus, este o procedură rapidă și relativ nedureroasă care oferă rezultate imediate.

Conturarea Jawline a devenit o utilizare populară pentru fillerele dermice. Clienții noștri sunt capabili să-și modeleze linia maxilarului în funcție de aspectul dorit, fie că este vorba de netezirea ridurilor și pliurilor sau pentru a crea o linie maxilară mai moale sau mai definită.

La fel ca în cazul oricărui alt tratament de umplere dermică, conturarea liniei maxilarului se poate face destul de repede în aproximativ 15-30 de minute, în funcție de estetica preferată.

Pacienții trebuie să ia același tip de precauții ca și pentru orice alt tratament de umplere dermică. Aceasta înseamnă evitarea medicmentelor ce dilueaza sângele, precum Ibuprofen și Acetaminofen, precum și Vitamina E.

Constanta| Bucuresti