Labioplastie

Preț: De la 1200.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Multe femei doresc să-și schimbe dimensiunea și forma labiilor. Îmbunătățirea dimensiunii sau formei labiilor vă va câștiga mai multă încredere cu aspectul dorit. În plus, labiile prea mari si groase pot face femeile să se simtă de parcă nu pot participa la anumite activități sportive si fizice sau nu poartă anumite haine. Pot exista unele motive medicale pentru care femeile doresc să fie supuse unei intervenții chirurgicale la nivelul labiilor.

 

Labiaplastia (numită și labioplastie, reducerea labiilor minore și reducerea labială) este o procedură concepută pentru a modifica labiile interioare și / sau exterioare. Cei care doresc acest tip de chirurgie genitală cosmetică încearcă să corecteze condițiile congenente sau să îmbunătățească disconfortul fizic din cauza labiilor supradimensionate. Unele femei aleg și această procedură din motive estetice.

 

Operația de reducere a labiilor se concentrează în principal pe dorința pacientului și recomandarea chirurgului. Procedura de reducere a labiilor se va face prin reducerea dimensiunii labiilor interioare, care sunt buzele genitale interioare. Pentru a face acest lucru, chirurgul trebuie să taie țesutul labial nedorit pentru a obține forma dorită.

 

De asemenea, chirurgul poate elimina o secțiune în formă de pană a labiilor, lăsând fața intactă, apoi îndepărtează țesutul din spate. Prin urmare, culoarea labiilor nu va avea nicio schimbare și va fi ușor de remarcat după operație.

 

Pentru a reduce sângerarea putem folosi un laser în loc de un bisturiu. Aceasta este o alegere alternativă datorită discuțiilor suplimentare cu chirurgul. Este posibil să trebuiască să stați în clinică sau spital peste noapte. După operație, veți avea nevoie de 1 săptămână liberă pentru a vă odihni. De asemenea, se recomandă să aveți un standard ridicat de igienă în procesul de recuperare. Timpul chirurgical este de aproximativ 1 oră sau mai puțin sub anestezie locală.

 

Rezultat si urmare
Disconfortul postoperator este ușor de gestionat cu medicamente pentru durere orală. Suturile absorbabile se dizolvă timp de șapte până la 10 zile. Majoritatea pacienților pot reveni la activitatea normală în două până la cinci zile și pot reveni la activitatea sexuală în câteva săptămâni.

Constanta| Bucuresti