Lifting Coapse + Injectare Grasime in Fese

Preț: De la 4500.00Eur
Durată: 150 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Șoldurile cauzează adesea o problemă femeilor, deoarece aceste zone acumulează mai multe grăsimi decât alte părți ale corpului și pot provoca disconfort fizic.

 

Uneori, dietele se pot dovedi ineficiente și nici exercițiile nu oferă soluția. Astfel, ridicarea șoldului rămâne una dintre cele mai bune soluții pentru șolduri mai fine, mai subțiri și sculptate. Această intervenție chirurgicală este practicată atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar șoldurile sunt o parte a corpului în care femeile se îngrașă mai ușor decât bărbații.

 

Un lifting de șold este o intervenție chirurgicală concepută pentru a scăpa de pielea lăsată și de țesuturile adipoase acumulate în jurul șoldurilor. Formează o tranziție mai definită și mai bine conturată de la talie la coapse, cu curbe mai proporționale.

 

Lipofilling pentru fese sau Brazilian Butt Lift este una dintre cele mai populare operații estetice din zilele noastre. Îmbunătățește volumul într-un mod 100% natural și, de asemenea, ridică fesele fără nici o cicatrice.

 

Combinat cu o liposucție completă, corpul este remodelat (în formă de „S”), iar curbele sunt îmbunătățite cu grăsimea pacientului.

 

Prin urmare, nu există riscul respingerii, deoarece nu există implant

Constanta| Bucuresti