Lifting cu Fire Pdo

Preț: De la 400.00Eur
Durată: 25 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Dacă doriți să revigorați aspectul tânăr al pielii fără timpul și cheltuielile operației, dar rezultate mai îndelungate decât tratamentele nechirurgicale, luați în considerare lifting-ul cu fire pentru față și gât.

 

Este o tehnică minim invazivă care imită efectele unui lifting chirurgical. Folosind firul de polidioxanonă (PDO), același fir absorbabil care a fost folosit în medicină de peste 10 ani, această procedură minim invazivă ridică și strânge fața și gâtul. Firul PDO este special conceput pentru a stimula producția naturală de colagen și elastină, astfel sănătatea pielii este îmbunătățită în timp.

 

Candidații buni pentru acesti tip de lifting sunt acei pacienți cu semne minime de imbatranire si care au nevoie de un mic lift, pacienti care încep să vadă o anumită cădere a sprâncenelor, obrajilor, falcilor și / sau gâtului și ar dori să aibă un efect de ridicare, dar nu doresc riscul, cicatricile sau recuperarea unui frowlift real, lifting facial, sau operațiunea cu guler, persoanele care nu doresc să se supună unui lifting chirurgical sau unui lifting gâtului.

 

Rezultat și urmare:
În ziua tratamentului, vă veți relaxa într-una din camerele noastre de tratament, deoarece un anestezic local este injectat în zonele feței care vor fi abordate. După ce anestezia este activă, medicul va introduce cu grijă firele PDO. Firele vor fi atașate la țesutul pielii și apoi ridicate până se obține efectul dorit. Firele vor fi înnodate și tăiate astfel încât să se poată amesteca pe măsură ce pielea se vindecă. Pacienții pot prezenta roșeață minoră sau vânătăi care se vor rezolva singure în 1-2 săptămâni.

 

Rezultatul ridicării firului este imediat și chiar mai vizibil după 1-2 săptămâni când toate umflăturile și vânătăile potențiale s-au rezolvat.

 

Rezultatele vor continua să se îmbunătățească, deoarece pielea dvs. produce și mai mult colagen în următoarele câteva luni, ceea ce va face, de asemenea, rezultatele ridicării firului să dureze mai mult decât durata de viață a firelor. Mai multe fire pot fi inserate întotdeauna pe linie pentru a continua să îmbunătățim rezultatele și să prelungim și mai mult rezultatele. Dacă alegeți să aveți o procedură chirurgicală mai intensă sau un lifting facial mai târziu, acest lucru se poate face fără probleme, deoarece suturile PDO vor fi absorbite complet fără a lăsa niciun fel de cicatrici.

 

Rezultatele unui lifting cu fire PDO vor varia la fiecare pacient, dar majoritatea pacienților văd îmbunătățiri timp de 2 – 3 ani. Recuperarea este minimă după o procedură de lifting cu fire PDO. Majoritatea pacienților pot relua activitatea normală în decurs de o săptămână postoperator.