Lifting Mamar cu Implant

Preț: De la 4500.00Eur
Durată: 120 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, sânii își pierd elasticitatea. Acest lucru ii poate determina să cadă sau să se lase, mai ales dacă s-au îngrășat sau au slăbit.

 

Un lifting mamar cu implant combină două operații într-una. Un lifting al sânilor, numit și mastopexie, este atunci când un chirurg plastic ridică și remodelează pielea și țesutul sânilor pentru a le oferi un aspect mai ridicat și rotund.

 

Cu implanturi sau mărirea sânilor, sânul este mărit prin plasarea implanturilor de silicon sau salină în sân. În cadrul unei proceduri combinate, nu numai ca sânii sunt ridicați, ci și măriți. În marirea sânilor sau când primiți implanturi, un implant este plasat chirurgical în spatele fiecărui sân. Implanturile se află fie în spatele mușchilor pieptului, fie în spatele țesutului mamar. Implanturile singure nu vă vor ridica de obicei sânii dacă sunt lăsați. Împreună, un lifting mamar cu implant vă va ridica sânii, ii va remodela pentru a ii face mai rotunzi și vă va crește dimensiunea cupei.

 

Procedura poate varia, în funcție de dimensiunea și forma sânilor dvs., de cât de mult s-ar putea să aveți nevoie și de implanturile dvs. Înainte de intervenția chirurgicală, se va face un istoric medical complet și se va discuta despre educația pacientului: riscurile intervenției chirurgicale, ce ar trebui și ce nu trebuie să faceți înainte și după procedură și când să apelați medicul.

 

Există multe tipuri diferite de tehnici de ridicare a sânilor, dar cea aleasă se va baza pe examenul fizic și pe obiectivele intervenției chirurgicale. În general, procedura implică următoarele:

 1. Chirurgul vă va evalua și vă va marca în timp ce stați în picioare, pentru a vedea poziția ridicată a mamelonului pe sân.
 2. Vi se va administra anestezie generală.
 3. Chirurgul va face o incizie în jurul areolei, extinzându-se în partea din față a sânului.
 4. Sânii dvs. vor fi ridicați și remodelați, iar implantul va fi plasat.
 5. Dacă este necesar, areolele tale vor fi mutate în poziția corectă pe sânii tăi.
 6. Inciziile vor fi închise cu cusături sau bandă chirurgicală.
 7. Nu toți chirurgii fac liftingul și implantul în același timp. Operația combinată prezintă unele riscuri pentru mamelon și areolă, precum și vindecarea rănilor. Tehnici îmbunătățite pentru chirurgia combinată sunt dezvoltate pentru a minimiza riscul.

 

Dacă aveți nevoie de două operații, ridicarea se face mai întâi, apoi implanturile se fac ulterior.

De asemenea, vi se vor oferi instrucțiuni de urmat după operație, inclusiv:

 1. cum să ai grijă de sânii tăi și când să faci duș
 2. medicamente de aplicat sau de luat
 3. orice lucruri specifice pe care ar trebui să le căutați de-a lungul inciziilor sau cu vindecarea
 4. ce activități să evite
 5. când să reveniți pentru vizitele dvs. postoperatorii

Lifting Mamar cu Implant Constata | Bucuresti