Lifting Mamar fara Implant

Preț: De la 3500.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Doriți să îmbunătățiți aspectul sânilor căzuți sau încordați? Constata | Bucuresti

Dacă da, operația de lifting mamar poate fi o opțiune pentru dvs. O ridicare a sânilor, cunoscută și sub denumirea de mastopexie, este o procedură care urmărește îmbogățirea sânilor lăsați, o afecțiune cunoscută sub numele de „ptoză a sânilor”. Rezultatul sunt sânii care arată și se simt mai bine.

 

 1. Puteți fi candidat la operația de mărire a sânilor dacă:- Te deranjează sentimentul că sânii tăi se lăsă sau au pierdut forma și volumul
 2. Sânii tăi au o formă mai plată, alungită sau sunt penduli
 3. Când nu sunt susținute, sfarcurile tale cad sub pliul sânilor
 4. Sfarcurile și areolele sunt îndreptate în jos
 5. Aveți pielea întinsă și areolele mărite
 6. Un sân este mai jos decât celălalt

 

Liftingul mamar ridică sânii prin îndepărtarea excesului de piele și strângerea țesutului din jur pentru a remodela și susține noul contur al sânilor. Uneori areola se mărește în timp, iar ridicarea sânilor va reduce și acest lucru.

 

O ridicare a sânilor vă poate întineri silueta cu un profil de sân mai tânăr și mai ridicat. Sânii unei femei se schimbă adesea în timp, pierzându-și forma tinerească și fermitatea. Aceste modificări și pierderea elasticității pielii pot rezulta din:

 1. Sarcina
 2. Alăptarea
 3. Fluctuații de greutate
 4. Îmbătrânirea
 5. Gravitatie
 6. Ereditate

 

Tipuri de incizii
Există mai multe tipuri de incizii care sunt posibile. Toate inciziile sunt făcute în funcție de conturul sânului, astfel încât cicatricile să fie ascunse și minime. Iată diferitele tipuri de incizii:

 

1. Incizie de ancoră (Inversează –T) – aceasta include o incizie în jurul areolei, alta de-a lungul pliului sânilor orizontal și una care leagă ambele. Acesta este cel mai invaziv, dar trebuie utilizat dacă există un grad extrem de lăsare. Este metoda preferată dacă există și o reducere a sânilor efectuată simultan.

 

2. Lollipop Lift – acesta este destinat celor care au o cădere moderată. Incizia se face în jurul areolei și vertical până la pliul din sân, simulând oarecum o gaură de cheie. Este frecvent utilizat atunci când femeile nu primesc implanturi mamare cu un lift.

 

3. Ridicarea peri-areolară – Această incizie este pentru cei care au o cădere moderată sau ușoară. Se folosește dacă se utilizează și implanturi mamare.

Inciziile se vor estompa în timp și se vor îmbunătăți. Scopul dvs. în perioada de recuperare este de a menține inciziile libere de infecții. Infecțiile pot agrava cicatricile.

 

Rezultat și urmare
Timpul operației variază în funcție de numărul zonelor vizate, aproximativ de la 2 la 4 ore. Pacientul va trebui să fie supus unei anestezii generale în timpul operației. Controlul de laborator este necesar pacientului înainte de operație. După câteva zile, veți avea drenurile chirurgicale îndepărtate la cabinetul medicului.

 

Inciziile dvs. vor arăta roșii sau roz strălucitoare și, după un timp, vor dispărea. Cusăturile dvs. vor fi eliminate după câteva săptămâni. În acest timp, trebuie purtat un sutien de sprijin pentru a reduce umflarea sânilor. Sânii tăi vor avea nevoie de câteva luni pentru a-și arăta noua formă îmbunătățită. Cu toate acestea, senzația mamelonului și areolei va dura câteva luni pentru a reveni. Puteți reveni la muncă după aproximativ o săptămână cu permisiunea medicului dumneavoastră.

Constanta| Bucuresti