Lipofilling (Pometi, Facial, Buze)

Preț: De la 1500.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

În timpul procesului natural de îmbătrânire, colagenul facial și elastina încep să se descompună.

 

Combinate cu scăderea volumului de grăsime facială, aceste modificări pot provoca apariția liniilor fine, a ridurilor și a golurilor. Scopul transferului de grăsime este de a restabili acest volum pierdut în zonele feței, inclusiv linia maxilarului, zona pre-maxilară, buzele, obrajii, pliurile nazolabiale, jgheaburile lacrimale, pleoapele superioare și tâmplele.

Ca urmare a lipofillingului, pe lângă corectarea volumelor lipsă, se poate observa și o îmbunătățire evidentă a calității țesuturilor: textura și culoarea pielii devin mai uniforme, cicatricile sunt reduse. Un alt avantaj al acestei metode: îmbunătățirea atât a zonei de injectare a grăsimii, cât și a zonei din care a fost preluată.

 

Candidații potriviti pentru procedura de injectare a grăsimii stemcell depinde de sănătatea generală a pacientului și dacă obiectivele personale ale pacientului respectiv pot fi îndeplinite prin tratament. Orice pacient care dorește să redea volumul ridurilor, scobiturilor și liniilor fine ale feței este un potențial candidat:

 

  1. Buze subțiri
  2. Obrajii scufundați
  3. Pungile inferioare ale pleoapelor sau cearcănele
  4. Dorința ca numai țesuturile naturale, vii, să întinerească fața
  5. Timp suficient de recuperare după procedură

 

Pacienții se pot aștepta la o recuperare rapidă de la procedura de transfer facial de grasime, care durează de obicei între trei și cinci zile. Inițial, pot apărea umflături și roșeață; acest lucru se va rezolva în primele 24-72 de ore. Se va experimenta un disconfort minor. În funcție de amploarea procedurii, activitățile obositoare ar trebui să aștepte între una și două săptămâni.

 

Lipofilling (umplerea cu grăsime) este o corecție a ovalului facial și a corpului cu ajutorul transplantului de țesut gras propriu al unui pacient dintr-o zonă în alta cu ajutorul injecțiilor.

Manipularea consta in indepartarea unei anumite cantitati de strat gras de la pacient din diferite zone cu o cantitate suficientă de grăsime subcutanată printr-o seringă specială. Acul unei astfel de seringi (canule) are o formă rotundă, prin urmare nu are loc deteriorarea nervilor și a vaselor de sânge mari. În etapa următoare, substanța primită este procesată. Este curățat de fracția de sânge și de medicamentele anestezice care asigură anestezia. Cea mai lungă parte a procedurii este injectarea treptată a țesutului gras primit prin strat fin în zonele feței sau ale corpului care necesită corecție (spații subcutanate, inter-musculare). Apoi, suturile sunt aplicate pe inciziile de piele făcute. După aceea, lipofillingul poate fi considerat finalizat.

Constanta| Bucuresti