Lipoliza (Barbie Coapse Ghenuchi Abdomen)

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 15 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Lipoliza prin injecție este modalitatea neinvazivă de a scăpa de grăsimea locală de pe față și corp. Noile substanțe promit să ofere lipoliză, strângerea pielii, sculptarea feței și a corpului fără intervenție chirurgicală.

 

Dacă aveți grăsime locală pe coapse, genunchi, abdomen sau bărbie, există o veste foarte bună: o nouă substanță revoluționară este deja utilizată pentru a scăpa de acumularea anormală de celule grase. Aceasta este o situație patologică care nu poate fi tratată cu exerciții fizice sau cu diete.

 

Lipoliza prin injecție, cunoscută și sub numele de intralipoterapie, este o procedură medicală minim invazivă pentru reducerea țintită a grăsimilor. Denumită în mod obișnuit injecții de dizolvare a grăsimii, intralipoterapia este o formă de mezoterapie și una dintre opțiunile de chirurgie a grăsimii nechirurgicale disponibile în medicina cosmetică.

 

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este posibil să aveți nevoie de până la 6 sesiuni la fiecare 1-1,5 luni, dar acest număr depinde de problemă. După tratament, veți observa că, în afară de pierderea de grăsime, pielea dvs. va arăta mai tânără și mai fermă.

Constanta| Bucuresti