Liposuctie Abdomen

Preț: De la 2990.00Eur
Durată: 90 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

În ciuda stilului de viață al alimentației sănătoase și al exercițiilor fizice, doamnele găsesc deseori zone și buzunare de grăsime greu de îndepărtat.

 

Deși perfect naturali și nu dăunători, mulți caută să îndepărteze aceste buzunare grase în favoarea unei siluete mai subțiri și definite. Stomacul inferior este o regiune obișnuită pentru dezvoltarea grăsimii încăpățânate, în special pentru tinerele mame.

 

Liposucția este o tehnică de chirurgie cosmetică care vizează depunerile de grăsime localizate, cum ar fi cele ale stomacului. Unele depozite de grăsime abdominală nu tind să răspundă la dietă sau la antrenament, deci în aceste cazuri liposucția este o soluție ideală. Un alt scenariu pentru care liposucția este benefică este atunci când pacienții sunt mulțumiți de curbele lor, dar anumite zone ale corpului sunt doar disproporționate.

 

Este important să rețineți că liposucția nu este menită ca o soluție de pierdere în greutate sau o substituție; este conceputa pentru cei care doresc să abordeze anumite buzunare de grăsime. Liposucția abdominală poate crea un contur abdominal netezit și definit.

 

Pentru a începe procedura de liposucție, unui pacient i se administrează anestezie locală și zona abdominală este amorțită. Procedura implică doar câteva locuri de puncție pe abdomen care au o lățime de câțiva milimetri, deci cicatrizarea nu este obișnuită.

 

Cu toate acestea, dacă există pete vizibile de incizie, acestea au lățimea unei spaghete și se vor estompa cu timpul și vor deveni camuflate în tonul pielii. Odată ce punctele de intrare sunt create, depozitele de grăsime în exces sunt lichefiate de tehnologia avansată și apoi aspirate printr-un tub mic.

 

Rezultat si urmare
Liposucția abdomenului este o soluție fantastică pentru a scăpa de acele depozite de grăsime încăpățânate. Forma mușchilor și cantitatea de grăsime aspirată vor determina dacă veți obține 6 pachete abdominale, dar este posibil pentru unii oameni după un singur tratament. Rezultate bune se pot vedea în 1-2 luni.

 

Există o perioadă minimă recuperare după liposucția abdominală. Puteți merge imediat după terminarea procedurii și puteți continua cu activități ușoare. Vi se va oferi o îmbrăcăminte de compresie pentru a fi purtată în jurul abdomenului 24 de ore pe zi, în următoarele 2 săptămâni. Există doar un disconfort minim asociat liposucției abdominale, similar cu durerea după un antrenament greu. Umflarea ușoară și vânătăile pot fi experimentate de pacienți.

Constanta| Bucuresti