Liposuctie Fesier

Preț: De la 3900.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

În timp ce unele femei isi doresc un posterior cat mai mare, altele doresc să reducă dimensiunea din spatele lor.

 

Liposucția pentru fese este de fapt o procedură destul de obișnuită, iar chirurgii experți de la Russian Aesthetic au stăpânit-o. Această procedură nu implică, în general, liposucția numai a feselor, ci mai degrabă o combinație de zone pentru a spori aspectul din spate. Liposucția poate fi totuși efectuată doar pe fese dacă un pacient dorește doar să-i reducă proeminența.

 

Depunerile de grăsime sunt extrem de frecvente în zona șoldului femeilor și, prin îndepărtarea grăsimii de pe șolduri și flancuri, va îmbunătăți în mod inerent aspectul feselor. Același lucru este valabil și pentru coapse, spate și talie.

Această procedură nu este căutată doar de femei. Din ce în ce mai mulți bărbați au venit la noi pentru proceduri de liposucție pentru a spori aspectul posteriorului lor. Liposucția spatelui inferior, a flancurilor și a feselor poate produce un rezultat perfect sculptat.

 

Efectuarea liposucției fesiere necesită abilitate, expertiză și un ochi format pentru anatomia masculină și feminină. Procedura este adaptată fiecărui individ pentru a oferi rezultate optime pentru gen, forma specifica și scopuri estetice.

 

Liposucția feselor cu experții noștri începe cu anestezie locală administrată pentru a menține pacienții noștri confortabili pe durata procedurii. O canulă subțire special concepută pentru aspirația grăsimii va fi introdusă prin mici incizii făcute în locurile corespunzătoare. Aceste locații vor fi marcate înainte de începerea procedurii.

 

Chirurgul va îndepărta stratul exterior de grăsime din spate și, eventual, din zonele înconjurătoare, pentru a crea o formă rotundă și indrazneata. Odată ce rezultatele de conturare dorite au fost îndeplinite, chirurgul expert va aplica pansament chirurgical și o îmbrăcăminte de compresie.

Constanta| Bucuresti