Mezoterapie

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 35 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Mezoterapia, cunoscuta si ca procesul de hidratare sau revolumizare profundă, este o procedură în care pielea feței, a gâtului și a pieptului este acoperită cu o loțiune amorțitoare, după care mii de injecții nedureroase administrează nutriție, vitamine și acid hialuronic in dermă. Acidul hialuronic (HA) este elementul cel mai de bază din corpul nostru, dar, din păcate, pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de HA din piele se diminuează. Cremele cu HA nu pot proteja pielea, deoarece produsul nu poate pătrunde în piele și de aceea HA trebuie injectat.

 

Procesul de injectare este facilitat de un ac mic; atunci când derma este pătrunsă mecanic, aceasta creează o zonă focală inflamatorie, ceea ce duce la migrarea fibroblastelor către zona de rănire, iar procesul de reparare induce o nouă depunere de colagen și, prin urmare, strângerea la locul injectării. Deoarece se efectuează injecții multiple, acesta acționează ca un stimulator suplimentar pentru producerea de colagen, strângerea feței și ridicarea feței ulterioară.

 

În sesiunile de mezoterapie, pacienții noștri de sex masculin au pielea hidratată și revolumizată, deoarece toți simt că pielea devine mai strânsă și mai tânără după tratament. Pacienții noștri spun că fața se simte mai plină și pielea mai strânsă ca atunci când erau tineri.

Mezoterapia este o procedură destul de rapidă. În funcție de dimensiunea zonei de tratament, poate dura aproximativ 30-40 de minute. Pentru rezultate optime, în funcție de nivelul de corecție dorit, recomandăm pacienților să repete tratamentul de 4-6 ori, cu rezultate care durează de obicei 18 luni sau mai mult.

Acul folosit este doar superficial și nu pătrunde adânc, de asemenea putem oferi niște creme anestezice înainte de procedură, dacă este necesar.

Beneficiile mezoterapiei:

  1. mezoterapia este neinvazivă și necesită doar un ac de suprafață superficial.
  2. întinerirea și hidratarea generală a pielii.
  3. ten îmbunătățit și strălucire generală.
  4. îmbunătățește elasticitatea pielii libere și lăsate.
  5. se poate face pe orice tip de piele.
  6. fără perioade de nefuncționare

Constanta| Bucuresti