Micsorare Sani

Preț: De la 3500.00Eur
Durată: 120 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Reducerea sânilor sau mamaplastia de reducere este o procedură chirurgicală pentru reducerea dimensiunii sânilor.

 

Multe femei cu sâni mari și grei au dureri de gât, dureri de spate și dificultăți la exerciții. Studiile au arătat că reducerea dimensiunii sânilor poate ajuta la îmbunătățirea acestor simptome, totuși nu există nicio garanție că acest lucru se va produce.In procedura de reducere a sânilor, forma sânului este reconstruită. Excesul de țesut mamar va fi eliminat.

 

Operația se va face în anestezie generală. Cu această procedură, veți putea încă să alăptați, dar senzația de mamelon va fi scăzută. Problemele procedurii sunt alimentarea cu sânge conservată și cicatricea lungă care depinde de forma inițială a sânului și de excesul de piele.

 

Poate doriți să luați în considerare reducerea sânilor dacă dimensiunea sânilor vă deranjează, vă provoacă disconfort fizic sau vă afectează viața într-un mod negativ. Medicul dumneavoastră poate decide că sunteți un bun candidat pentru reducerea sânilor dacă:

  • Mărimea sânilor dvs. este disproporționată cu corpul dumneavoastră.
  • Un sân este disproporționat de mare decât celălalt.
  • Aveți disconfort, probleme cu spatele sau alte probleme de sănătate de la sânii prea mari.

 

Rezultat și urmare
Timpul operației variază în funcție de numărul zonelor vizate, aproximativ de la 2 la 4 ore. Pacientul va trebui să fie supus unei anestezii generale în timpul operației.

 

Controlul de laborator este necesar pacientului înainte de operație. Operația de reducere a sânilor poate fi efectuată fie ca o intervenție chirurgicală deschisă, cu o incizie mare în jurul areolei și sub sân, fie ca o intervenție chirurgicală minim invazivă, cu incizii mici la subraț sau în jurul bazei sânilor. Treptat, veți reveni la activitățile și programul dvs. normal.

 

Timpii de recuperare completă variază de la câteva săptămâni la o lună.

Constanta | Bucuresti