Otoplastie

Preț: De la 1300.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Chirurgia urechii pentru bărbați sau otoplastia (corectarea urechilor proeminente), este o procedură de chirurgie plastică efectuată frecvent la copii și într-o măsură mai mică la adulți. Acesta este conceput pentru a reduce urechile mari sau proeminente prin a le pune înapoi mai aproape de cap, precum și pentru a corecta forma urechilor la un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic, natural și uniform. În general, otoplastia este amânată până când urechile au suferit cea mai mare parte a creșterii lor. Acest lucru se întâmplă de obicei la vârsta preșcolară, dar, desigur, operația poate fi efectuată la orice vârstă după aceea, chiar și la vârsta adultă.

 

Procedura se face, de obicei, intr-o zi. O incizie se face în spatele urechii. Cartilajul urechii este modelat pentru a obține forma dorită a urechii. Este posibil, de asemenea, ca pielea și cartilajul să fie îndepărtate după cum este necesar. Inciziile și cicatricile rezultate sunt mici și bine ascunse pe spatele urechii și se vor estompa până la aproape invizibile, în funcție de calitatea pielii.

 

După operație, capul este înfășurat într-o îmbrăcăminte chirurgicală care trebuie să rămână intactă o săptămână. După o săptămână, acest lucru este eliminat și o bandă specială pentru cap se poartă noaptea timp de o lună. Vă puteți aștepta ca urechile să aibă niște vânătăi și umflături care, în general, scad la 1-2 săptămâni după operație . De obicei, se recomandă ca pacienții să ia aproximativ 7-14 zile libere de la școală sau de la muncă, dar activitatea fizică viguroasă este descurajată în primele 4 săptămâni după operație.

Constanta| Bucuresti