Otoplastie

Preț: De la 1300.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Mulți indivizi, începând din copilărie, sunt nemulțumiți de mărimea sau forma urechilor lor. Sau, pentru unii, urechile ies in evidenta mai mult decât ar trebui, sunt asimetrice sau cad prea jos.

 

Remodelarea urechii este un tip de chirurgie estetică utilizată pentru tratarea urechilor proeminente. Operația este, de asemenea, cunoscută sub numele de otoplastie. Urechile proeminente pot fi o caracteristică care se desfășoară în familii, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Ele pot apărea dacă există prea mult cartilaj sau dacă creasta cartilajului din partea superioară a urechii nu se pliază corespunzător pe măsură ce se dezvoltă. Ele pot fi, de asemenea, rezultatul unei leziuni la nivelul urechilor.

 

Ești un candidat bun?

  1. Urechea sau urechile ies prea departe de cap
  2. Urechile tale sunt mari proporțional cu capul tău
  3. Ești nemulțumit de o operație anterioară a urechii

 

Otoplastia se efectuează pentru a remodela forma urechii, este realizată în mod normal sub anestezie locală. Inciziile făcute de obicei pe spatele urechilor, îndepărtează pielea și restructurează cartilajul sub piele. Unele linii de zgârieturi sunt realizate pe cartilajul lateral frontal pentru a-l face mai flexibil și apoi cusături pe spate pentru a-l trage înapoi pentru a remodela urechile și a-l menține în poziție. După o formă și o simetrie bune, sângerarea va fi oprită exact și pielea închisă.

 

 

Rezultat si urmare
La câteva zile după otoplastie, chirurgul plastic vă va îndepărta bandajele. Urechile voastre vor fi probabil umflate și roșii. Va trebui să purtați o bandă liberă care vă acoperă urechile noaptea timp de două până la șase săptămâni. Acest lucru vă va ajuta să nu vă trageți urechile înainte când vă asezati în pat. După ce v-ați îndepărtat bandajele, veți observa o schimbare imediată a aspectului urechilor. Aceste schimbări sunt permanente.

Constanta| Bucuresti