Peeling Chimic

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 30 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Peeling-ul chimic pentru bărbați îndepărtează celulele pielii deteriorate de pe straturile exterioare ale pielii. Prin îndepărtarea acestor celule deteriorate, pielea este mai netedă, stimuleaza producerea de celule noi ale pielii, reduce cicatricile și ridurile, elimină petele, in general dând pielii un aspect mai tineresc.

Există trei tipuri de peeling-uri, care variază de la ușoare la puternice, tratand celulele deteriorate, de la niveluri superficiale pana la adâncimi. Puterea și tipul fiecărui peeling sunt determinate de pacient:

Ușor – realizat într-o serie de trei până la șase coji
Mediu – realizat o dată pe an
Puternic – salvat pentru acnee severă care sperie și strânge pielea pe capacele inferioare

Veți vedea rezultate imediat ce pielea este terminată de peeling! Pentru un peeling mediu, poate dura aproximativ șapte zile. Veți continua să vă vedeți fața îmbunătățindu-vă în următoarele două-trei luni.

Senzatia resimtita de pacienti depinde de tipul de peeling pe care il primiti:
Peeling-ul ușor este o ușoară furnicătură în piele
Peeling-urile medii și adânci produc o ușoară arsură în timp ce peeling-ul este aplicată, dar durează doar câteva minute.

Peeling-ul chimică pentru bărbați este aplicat cu ajutorul unei pensule și „vopsit” pe piele. Se fac mai multe treceri până la atingerea adâncimii dorite.
În acest moment se poate resimți o anumită iritare, dar un mic ventilator va fi prevăzut pentru a răci și a calma pielea.
Se va aplica un unguent cu antibiotice pentru a proteja pielea și a promova vindecarea.

Efectele secundare variază în funcție de forță și adâncime:

  1. Durere
  2. Roşeaţă
  3. Umflătură
  4. Sensibilitate la soare
  5. În general, trebuie să evitați lumina directă a soarelui în primele zile după coajă și să purtați protecție solară pentru a vă proteja pielea in curs de vindecare.

Constanta| Bucuresti