Peeling Chimic

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 25 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Un peeling chimic este o procedură în care o soluție chimică este aplicată pe piele pentru a îndepărta straturile superioare. Pielea care crește înapoi este mai fină. Cu un peeling ușor sau mediu, este posibil să fie nevoie să efectuați procedura de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite.

 

Peeling-urile chimice sunt folosite pentru a trata ridurile, pielea decolorată și cicatricile – de obicei pe față. Se pot face singure sau combinate cu alte proceduri cosmetice. Și pot fi realizate la diferite adâncimi, de la lumină la adâncime. Peeling-ul chimic mai adânc oferă rezultate mai dramatice, dar, de asemenea, recuperarea durează mai mult.

 

După un peeling chimic de orice adâncime, pielea dvs. va fi roșie, strânsă, iritată sau umflată. Urmați indicațiile medicului dumneavoastră pentru protecție solară, curățare, hidratare și aplicarea unguentelor de protecție pe piele. Și evitați să vă culegeți, să vă frecați sau să vă zgâriați pielea. Poate dura câteva luni până când culoarea pielii dvs. revine la normal și puteți vedea rezultatele complete ale peeling-ului.

Constanta| Bucuresti