Reductie mamara + implant

Preț: De la 4500.00Eur
Durată: 160 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Multe femei cu dimensiuni mai mari ale pieptului doresc să reducă dimensiunea totală a pieptului prin intervenția chirurgicală de reducere a sânilor.

 

Ca parte a unei intervenții chirurgicale de reducere a sânilor, sânii sunt de fapt ridicați și remodelați.

 

Este important de știut că majoritatea intervențiilor chirurgicale de reducere a sânilor sunt definite ca îndepărtarea unei cantități semnificative de țesut mamar, de obicei mai mult de o cană. Femeile care suferă o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor de obicei nu au nevoie de implanturi.

 

Țesutul mamar existent poate fi remodelat și reformat în timpul intervenției chirurgicale pentru a crea un aspect natural și atractiv, fără a fi nevoie de implanturi.

 

În caz de mastopexie, în timp ce unele țesuturi ar trebui să fie îndepărtate pentru a ajuta la remodelarea sânului, dacă nu există suficiente țesut mamar existent, implantul va spori aspectul sânului remodelat, adăugând plenitudine și volum care altfel nu este posibil.

 

Adăugarea de implanturi în timpul ridicării sânilor sau a mastopexiei poate fi relativ simplă, în funcție de anatomia și starea de sănătate a pacientului.

Constanta | Bucuresti