Refacere Contur Facial

Preț: De la 600.00Eur
Durată: 15 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Pe măsură ce pielea este supusă unor elemente în timp, aspectul feței unei persoane se schimbă. Produsele de umplere cutanate inversează acest lucru redând unei persoane volumul facial pe care l-ar fi pierdut. Aceste fillere pot, de asemenea, să facă obrajii unei persoane să pară mai conturați, să ofere unei persoane o linie maxilară mai definită și, în general, să facă o persoană să pară reîmprospătată.

Fillerele cutanate sunt o modalitate sigură și eficientă de a vă îmbunătăți aspectul, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale invazive. Aceste produse injectabile pot fi utilizate pentru a aborda o varietate de preocupări cosmetice diferite. Ingredientul principal din majoritatea acestor materiale de umplutură este acidul hialuronic, care este o moleculă naturală în corpul uman. Când sunt injectate în zone vizate ale feței, fillerele dermice pot restabili volumul pierdut în zonele epuizate și pot crea contururi faciale mai atractive.

Unul dintre lucrurile minunate despre fillerele dermice este că practic nu este nevoie de timp de recuperare. După ședința de tratament, pacienții se pot întoarce de obicei la majoritatea activităților imediat.

Rezultatele injectiilor cu fillere dermice nu sunt permanente; cu toate acestea, majoritatea produselor utilizate în centrul nostru durează între 1 sau 2 ani.

Constanta| Bucuresti