Riduri din Regiunea Glaberala

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 45 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Mulți oameni prețuiesc dorința pentru un aspect tânăr și proaspăt.

 

O linie de încruntare existentă, care se dezvoltă de obicei direct între sprâncene, face de multe ori fața să arate ursuză, serioasă și bătrână. Cei afectați care suferă de o linie încruntată foarte vizibilă o percep ca pe o problemă estetică. Având o injecție antirid, puteți arăta atât de tânăr pe cât vă simțiți și puteți beneficia de un aspect mai proaspăt și mai tânăr.

 

Îndepărtarea ridurilor cu toxină botulinică – este posibil? Da!

Dacă doriți să vă îndepărtați linia de încruntare, puteți realiza acest lucru simplu și ușor, tratându-l cu un relaxant muscular. Înainte de a vă trata linia încruntată, medicii noștri vă vor informa în detaliu cu privire la posibilele succese la o consultație individuală.

 

Zona dintre sprâncene este o parte esențială a expresiei noastre faciale și, prin urmare, este predestinată pentru dezvoltarea ridurilor. Injectarea toxinei botulinice în riduri poate duce la o netezire rapidă și eficientă a liniilor încruntate, fără a fi nevoit să suporte riscurile unei operații.

 

Injectarea liniei încruntate poate fi, de asemenea, de interes pentru dvs. dacă doriți să luați măsuri de precauție. Chiar și cantități mici de toxină botulinică injectate în liniile încruntate sunt suficiente pentru a preveni dezvoltarea lentă a ridurilor care vin odată cu îmbătrânirea.

 

Prin injecția preventivă a liniilor încruntate vă puteți menține aspectul tânăr mult mai mult timp.

Constanta| Bucuresti