Riduri in Zona Gatului

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 45 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Gâtul nostru este adesea neglijat ca parte a regimurilor noastre de frumusețe, dar poate prezenta semne timpurii ale îmbătrânirii. Acest lucru se poate datora unei multitudini de factori, de la expunerea la soare, până la pierderea / creșterea în greutate și chiar pur și simplu până la genetică.

 

Datorită descompunerii inevitabile a colagenului și elastinei, pielea va deveni mai uscată și mai subțire în timp. Acest lucru va avea ca rezultat apariția pielii libere și lipsa volumului. Mușchii mai slabi vor începe, de asemenea, să joace un rol, diminuând capacitatea pielii de a rămâne fermă. În timp, pielea va deveni foarte laxă formând multiple riduri.

 

Folosim fillere dermice hialuronice pentru netezirea, fermitatea și umflarea zonei gâtului.

 

Injecțiile sunt plasate uniform pe tot gâtul pentru a îmbunătăți starea pielii, crescând hidratarea, etanșeitatea și elasticitatea. De asemenea, vom aplica filler dermic direct pe benzile gâtului, dacă este necesar, făcându-le mai puțin evidente.

 

Imediat după tratament, veți observa un efect de completare. Pielea va arăta mai netedă, mai strânsă și mai hidratată. De asemenea, veți observa mai puține riduri atunci când întoarceți capul și vă îndoiți gâtul.

 

Cu toate acestea, proprietatea naturală a acidului hialuronic este absorbția apei. Acest lucru va avea loc în timp, ceea ce înseamnă că nu veți vedea efectele complete ale tratamentelor noastre pentru gât pentru pielea lăsată până la aproximativ trei până la patru săptămâni după tratament.

Constanta| Bucuresti