Riduri Periorbitale

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 45 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Injecția ridurilor periorbitale – La vârste mai mici, așa-numitele „picioare de corb” („crow’s feet”) sunt încă asociate cu bucuria vieții și simpatie. Dar odată cu înaintarea în vârstă, mulți dintre cei afectați ajung la un punct în care isi doresc sa le dispara. Ridurile periorbitale dezvoltate foarte puternic fac ca ochii să pară obosiți și bătrâni și sunt percepuți ca tulburători în special de femei.

 

Acestea sunt riduri care apar în timpul procesului de îmbătrânire și pot fi îndepărtate printr-un tratament minim invaziv. Cu ajutorul injecțiilor, relaxanții musculari sunt injectați în piele, unde blochează în mod specific anumiți nervi și astfel duce la relaxarea mușchilor.

 

Această procedură netezește ridurile nedorite și întinerește vizual zona ochilor. Tratamentul ridurilor periorbitale poate fi de obicei efectuat simplu, precis și sigur, fără teama că se vor pierde expresiile feței.

 

Durabilitatea rezultatului cu relaxante musculare diferă de la corp la corp. Cu toate acestea, efectul durează între 4 și 6 luni.

Constanta| Bucuresti