Rinocorectie Cu Acid

Preț: De la 3000.00Eur
Durată: 15 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

O corecție a nasului cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă în care nasul este modificat cu injecții. Acidul hialuronic utilizat acționează ca un fel de material de umplere și este injectat exact în puntea sau vârful nasului. În funcție de rezultatul dorit, o corecție a nasului are un efect pozitiv asupra: formei optice a cocoașei, ridicării vârfului nasului scufundat sau îngustarea punții nasului.

O corecție a nasului cu acid hialuronic este potrivită pentru pacienții care doresc să obțină un aspect mai armonios și echilibrat al nasului. Este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care doresc să testeze dacă se simt confortabil cu nasul schimbat înainte de a decide să se supună unei intervenții chirurgicale. Chiar și după operație, este posibil să se corecteze mici denivelări reziduale cu injecții nazale.

Rezultatul tratamentului unei corecții a nasului cu acid hialuronic poate fi văzut imediat și durează de obicei între 6 și 12 luni. Substanța este apoi complet biodegradată în organism. După injectare, se pot dezvolta mici hematoame pe nas. Cu toate acestea, ele vor dispărea în câteva zile după tratament.

Constanta| Bucuresti