RINOPLASTIE + DEVIATIE DE SEPT

Preț: De la 4500.00Eur
Durată: 120 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Rinoplastia sau chirurgia de remodelare a nasului se numără printre cele mai populare cinci proceduri de chirurgie plastică din lume.

 

Pentru pacienții nemulțumiți de dimensiunea sau forma nasului, rinoplastia este o soluție cosmetică binevenită. Deoarece nasul este cea mai proeminentă trăsătură facială, modificarea dimensiunii și / sau formei acestuia poate avea un impact semnificativ asupra aspectului cuiva. Atunci când este efectuată de un chirurg cosmetic calificat, rinoplastia poate îmbunătăți foarte mult echilibrul trăsăturilor faciale, ajutând pacienții să își găsească o nouă încredere.

 

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală plastică care modifică forma și dimensiunea nasului. În timp ce majoritatea acestor proceduri sunt efectuate din motive estetice, rinoplastia poate fi, de asemenea, o soluție la defectele structurale care pot cauza probleme de respirație – deviatia de sept. Procedura de remodelare a nasului se poate face ca tratament ambulatoriu sau internat, care durează de obicei una până la trei ore.

 

Candidatul ideal pentru aceasta interventie are o cocoașă nazală proeminentă, nas larg sau vârf nazal care necesită rafinament, care prezinta deviatie de sept. Un sept deviat apare atunci când peretele subțire (sept nazal) dintre pasajele nazale este deplasat într-o parte. Atunci când un sept deviat este sever, vă poate bloca o parte a nasului și reduce fluxul de aer, provocând dificultăți de respirație. Expunerea suplimentară a unui sept deviat la efectul de uscare a fluxului de aer prin nas poate contribui uneori la formarea de cruste sau sângerări la anumite persoane. Veți avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a corecta un sept deviat.

 

Din cauza factorilor individuali, nu toată lumea va obține aceleași rezultate din rinoplastie. Scopul chirurgului dvs. este să obțineți cele mai bune rezultate posibile pentru dvs.

 

Se pot face modificări pentru a mări sau micșora podul nazal, pentru a reduce dimensiunea sau lățimea nasului, pentru a îngusta nările, pentru a schimba unghiul dintre nas și buza superioară sau pentru a remodela vârful.

 

Tehnicile chirurgicale utilizate vor depinde în primul rând de obiectivele pe care le stabiliți împreună cu chirurgul dvs. plastic. În multe cazuri, toate inciziile vor fi plasate în nas, unde nu vor fi vizibile. Dacă baza nasului urmează să fie îngustată sau nările reduse, vor fi îndepărtate mici pene de piele de la baza nărilor. Inciziile sunt ascunse în cutele naturale în care nara se unește cu obrazul.

 

Prin micile incizii descrise anterior, se lucrează asupra cartilajului și osului care formează cadrul nasului. Uneori, este posibil ca poziția anumitor oase să fie ușor modificată pentru a vă face nasul să pară mai îngust și mai drept.

 

Dacă nasul trebuie construit în anumite zone, acest lucru se poate face folosind cartilajul nazal, sau poate os sau cartilaj dintr-o altă parte a corpului, cum ar fi cartilajul urechii. Pielea și țesuturile moi se re-drapează apoi peste această nouă „schelă”.

 

Rezultat si urmare
În general, vânătăile în jurul ochilor și obrajilor sunt cele mai evidente în primele trei zile după operație. Cea mai mare parte a decolorării se va curăța într-o săptămână. La câteva zile după operație, puteți începe să folosiți machiajul ca un corector, dacă doriți. Umflarea vizibilă poate dura câteva săptămâni. Umflarea reziduală minoră, care afectează cel mai frecvent vârful nazal, poate continua mai multe luni, dar, în general, acest lucru nu ar trebui să fie evident pentru alții.

Rinoplastie + Deviatie Sept Femei – Constanta| Bucuresti