Terapie Vampir pentru Față

Preț: De la 150.00Eur
Durată: 50 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Doriți să vă adresați ridurilor, liniilor fine și zonelor goale ale feței fără riscurile sau perioadele de recuperare ale intervenției chirurgicale? Atunci alegeti terapia Vampir pentru fata!

Celulele și sângele proprii din sânge au proprietăți regenerative pe care le putem folosi pentru a trata procesul de îmbătrânire. Aceste celule pot întineri pielea, tendoanele și oasele. Când plasma îmbogățită este injectată pe față, stimulează o piele mai fermă și tânără. Aceasta este o procedură non-chirurgicală care prelungește un aspect mai tineresc folosind doar propriile celule.

 

Procesul de îmbătrânire vă afectează straturile pielii și vă scade nivelul de colagen, elastină, straturile de grăsime ale pielii, matricea extra celulară și numărul total de celule. Acest lucru duce la modificări ale texturii pielii, fermitate, strălucire, volum, flexibilitate și formarea ridurilor.

 

Terapia Vampir PRP oferă o îmbunătățire măsurabilă a tenului, tonusului, texturii și culorii, modificările vor fi vizibile în 3 – 4 săptămâni (în special frunte, obraji, gât).

PRP nu este un material de umplutură, este propria dvs. plasmă îmbogățită. PRP îți mărește pielea îmbunătățind creșterea și nivelul de colagen.

 

Tratamentul unic oferă un timp de recuperare scurt și rezultate vizibile. În prezent, doar plasma bogată în factori de creștere permite stimularea procesului de vindecare a celulelor în multe țesuturi diferite din corpul dumneavoastră.

Constanta| Bucuresti