Tratament Acnee

Preț: De la 250.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Acneea afectează nu doar femeile, ci și încrederea bărbaților. Afectează de la vârsta pubertății, unde este în principal acnee chistică nodulară și astfel de erupții pot persista până la mijlocul anilor treizeci. O astfel de formă de acnee este inestetică și lasă cicatrici.

„Cocktail-uri” nu înseamnă întotdeauna un amestec de băuturi alcoolice. Acestea pot fi, de asemenea, o combinație de diverse tratamente medicale pentru a aborda aceasă problemă, pentru a vă oferi o piele tânără și strălucitoare, lipsită de orice pete. Terapiile cu cocktailuri sunt practic un amestec unic de tratamente medicale, peelinguri chimice, laser și alte tehnologii de ultimă generație care oferă rezultate reale și exemplare.

 

Terapiile cu cocktailuri sunt folosite pentru a vă vindeca diferitele probleme ale pielii. Unele dintre principalele probleme abordate sunt: ​​tratamentul cuprinzător al acneei, întinerirea feței, tratamentul pigmentării și întunecarea sub cercurile oculare / tratamentul pigmentării periorbitale.

Tratament pentru acnee are o abordare foarte cuprinzătoare care ajută la eliminarea petelor de acnee și a cicatricilor acestora. În acest scop, folosim o combinație de peelinguri medicale, laser, chimice și alte tehnici de ultimă generație.

Constanta| Bucuresti