Tratament Căderea Părului

Preț: De la 250.00Eur
Durată: 35 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Căderea părului și subțierea acestuia pot fi o schimbare dureroasă, dar nu este una care trebuie să vă schimbe complet aspectul – există opțiuni de tratament disponibile care pot încetini și chiar inversa efectele căderii părului.
Există o serie de motive pentru care pierderea părului apare la bărbați, inclusiv vârsta și genetica. Alți factori, cum ar fi stresul și afecțiunile medicale subiacente, pot juca, de asemenea, un rol în acest proces. În multe cazuri, tratarea cauzei subiacente a subțierii sau pierderii părului poate invera efectelor acestei modificări.

 

La Russian Aesthetic, oferim tratamente PRP pacienților care se luptă cu rărirea părului sau căderea părului. Tratamentul PRP este recunoscut ca fiind cea mai importantă tehnologie brevetată pentru plasma bogată în trombocite autologe (A-PRP).
Tratamentele PRP sunt concepute pentru a izola factorii puternici de creștere din sângele pacientului, care sunt apoi utilizați pentru regenerarea țesuturilor, stimularea celulelor stem și creșterea producției de colagen, substanțe nutritive și antioxidanți. PRP este un tratament versatil care este adesea folosit pentru beneficiile sale anti-îmbătrânire.
Obiectivul principal al tratamentelor PRP este de a stimula creșterea părului la persoanele care nu răspund la alte forme de tratament. De exemplu, există unii pacienți care nu răspund la medicație și nu sunt candidați potriviți pentru operație, atunci se recomandă PRP. Întrucât se folosește propriul sânge al pacientului, nu există, de asemenea, efecte secundare în afară de sensibilitate și umflături.

 

Rezultatele tratamentului PRP nu sunt imediate, creșterea părului nou poate fi văzută în 2 luni, dar este de obicei mai evidentă în jurul valorii de 5-8 luni. Rezultatele vor continua să se îmbunătățească până la 12 luni.

 

În funcție de severitatea căderii părului, se va stabili de cate tratamente aveti nevoie. De obicei, se recomandă 3 tratamente distanțate la 4-8 săptămâni, apoi un singur tratament suplimentar la fiecare 6 – 12 luni pentru a menține rezultatele.
Dacă puteți face față senzației unei injecții generale, veți găsi tratamente PRP suportabile, dar putem folosi un anestezic topic pentru a asigura confortul maxim în timpul sesiunilor.

 

Deoarece aceasta nu este o procedură chirurgicală, nu este necesar un timp de recuperare. Acestea fiind spuse, unii pacienți preferă să meargă acasă după tratament și să se întoarcă la muncă a doua zi. La câteva ore după tratament, pacienții vor putea să facă duș și să se spele și să-și coafeze părul ca de obicei. Dacă umflarea și inflamația sunt încă prezente după câteva zile, cel mai bine este să luați legătura cu noi.

Constanta| Bucuresti