Umplere Cearcane Ochi

Preț: De la 350.00Eur
Durată: 15 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Ochii expresivi sunt un indicator foarte important al atractivității și frumuseții la nivel mondial. Ochii cu contururi clare au în special un efect senzual și seducător. Din acest motiv, persoanele care suferă de cearcăne sau pungi în jurul ochilor consideră adesea că zona ochilor lor este o problemă estetică.

Soluția? Un tratament hialuronic al ridurilor, cearcănelor și al pungilor de sub ochi! Prin injectarea de umplutură dermică, clienții beneficiază de o zonă a ochilor în general mai luminoasă și mai proaspătă, care contribuie la o întinerire a întregului aspect.

 

Cu tehnica corectă de injectare, sacul lacrimal și ridurile chiar mai mici pot fi compensate. Din punct de vedere anatomic, cercurile întunecate ale ochiului sunt cauzate de o deficiență de volum sub ochi. Această deficiență de volum poate fi compensată prin injectarea acidului hialuronic. Pentru a obține un rezultat frumos cu tratamentul de umplere dermică, este important ca medicul să dozeze foarte precis acidul hialuronic injectat.

Constanta| Bucuresti