Umplere Riduri Nasogeniene

Preț: De la 300.00Eur
Durată: 20 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Linia nazogenă apare din cauza dispariției țesutului natural de umplere în pomeți, precum și a obrajilor. Șanțurile nazogene pot arăta atât vârsta unei persoane, cât și gradul de oboseală.

 

Pentru a da un aspect proaspăt întregii fețe, prima procedură recomandată este umplerea canelurilor nazogene. Tipul de acid este de asemenea ales în funcție de vârstă și tipul de piele.

 

Acest defect ale regiunii centrale a feței nu este rezolvat prin tehnici convenționale de întinerire, cum ar fi blefaroplastia sau un lifting, deoarece aceste tehnici „întind” pielea prin îndepărtarea părților în exces. Astăzi acest lucru este corectat cu materiale de filling – acidul hyaluronic.

 

Ridurile din jurul nasului și gurii se numesc pliuri nazolabiale. Ele reprezintă o problemă estetică pentru mulți oameni afectați și conduc la o stimă de sine semnificativ mai mică. Clienții cărora li se injectează faldul nazolabial își pot recâștiga aspectul proaspăt și tineresc și pot obține mai multă acceptare de sine.

 

Zona gurii noastre este deosebit de susceptibilă la dezvoltarea ridurilor, deoarece există numeroși mușchi care sunt de o importanță esențială pentru expresiile noastre faciale. Pe parcursul procesului de îmbătrânire, acidul hialuronic propriu al organismului este degradat, ceea ce duce la pierderea elasticității pielii. Mai ales zonele feței care sunt permanent stresate de noi sunt predestinate dezvoltării ridurilor profunde.

 

Pacienților care percep ridurile din zona nazolabială ca fiind deranjante și doresc un aspect mai tânăr și mai alert, li se poate injecta pliul nazolabial. Chiar și persoanele cărora le este frică să zâmbească pentru a preveni afișarea liniilor de expresie pot obține o calitate a vieții îmbunătățită prin injectarea pliului nazolabial. Dacă decideți să vi se injecteze pliul nazolabial, tratamentul poate avea efecte pozitive asupra diferitelor zone ale vieții.

Constanta| Bucuresti