Vaginoplastia

Preț: De la 1890.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Pentru femeile care au avut naștere, mușchii vaginali tind să se extindă în timpul nașterii, rezultând o deschidere și un canal vaginal mai mari și mușchi slabi.

 

Procesul de îmbătrânire poate duce, de asemenea, la mușchii vaginali slabi și slăbiți. Poate fi inconfortabil și chiar jenant. Mușchii vaginali slabi pot duce, de asemenea, la probleme sexuale sau chiar la nemulțumiri pentru ambii parteneri, iar pe termen lung, chiar la incontinenta de stres. Și, deși există exerciții specifice menite să întărească mușchii vaginali, deseori nu produc rezultatele dorite.

 

Nașterea poate provoca leziuni musculare, afectarea nervilor și fibroză în zona vaginală. Plângerile femeilor care sunt posibile candidați la vaginoplastie includ:

  • Vor să îmbunătățeasca aspectul organelor genitale
  • Doresc să isi restabileasca stima de sine și să isi recâștige încrederea în sine
  • Vor să-si întinereasca viața amoroasă

 

Ce este vaginoplastia?
Aceasta este o procedură cosmetică care strânge mușchii vaginului care au devenit slăbiți ca urmare a nașterii. De asemenea, poate îmbunătăți relațiile de dragoste pentru femei, de aceea este adesea cunoscut ca „vagin de designer”.

 

Vaginoplastia poate fi efectuată cu alte proceduri, cum ar fi o labiaplastie (intervenție chirurgicală efectuată pe buzele interioare sau exterioare ale vaginului).

 

 

Rezultat și urmare
Timpul operației variază în funcție de numărul zonelor vizate, aproximativ de la 1 la 2 ore. Pacientul va trebui să fie supus anesteziei locale în timpul operației. Pacienții pot avea o perioadă de pauză de una până la două săptămâni. Este posibil să simtă o durere profundă în primele câteva zile și nu trebuie utilizat tamponul sau raportul sexual timp de opt săptămâni. În funcție de cantitatea de strângere efectuată, unii pacienți pot fi instruiți să folosească dilatatoare. Pacientul ar trebui să-și mărească treptat activitățile odată ce puteți sta fără durere. Cu permisiunea medicului dumneavoastră, vă puteți întoarce la serviciu după trei până la cinci zile, în funcție de locul de muncă, deoarece nu puteți face niciun exercițiu intens.

Constanta| Bucuresti