Volumizare Pometi

Preț: De la 300.00Eur
Durată: 60 Min

Formular Rezervare! Rezervă la 0732 277 300

Realizarea unei volumizări a pomeților cu fillere este unul dintre cele mai populare tratamente de înfrumusețare ale momentului.

Adăugând volum în zona obrazului și conturând forma obrazului, vă puteți ridica vizibil pomeții în timp ce completați liniile fine și ridurile în acest proces.

Fillerele pentru obraji realizează volumizarea si ridicarea, făcându-vă pomeții mai proeminenți, pronunți și perfect formați. Pometii plini sunt un semn al tinereții, dar pe măsură ce îmbătrânim, depozitele noastre de susținere a grăsimilor, a colagenului și a elastinei se epuizează în obraji, provocându-le să cadă și să cadă. Pierderea în greutate a feței poate contribui, de asemenea, la lipsa definiției.

Fillerele pentru obraji sunt instrumentele non-chirurgicale pe care se bazează pentru ridicarea și sculptarea pomeților. Aceste umpluturi dermice injectabile redau volumul obrazului pentru a oferi pomeților o mai mare definiție și ridicare. Acestea cuprind acid hialuronic, un compus natural din zahăr care există în țesuturile conjunctive ale pielii noastre. Funcția sa principală este de a reține apa, ajutându-ne pielea să rămână plină și hidratată. Când este injectat strategic în obraji, le îmbunătățește dimensiunile, oferindu-le un volum și o simetrie mai mari.

Constanta| Bucuresti